Aktuelt / Bli kjent med Inventum Key Kristiansen Kontor-Service

Bli kjent med Inventum Key Kristiansen Kontor-Service

Skrevet av: Inventum

Publisert: 05.06.19 - Sist oppdatert: 05.06.19

I år feirer Inventum Key Kristiansen Kontor-Service 40 år. Daglig leder, Øyvind Key Kristiansen, har vært med de siste 30 årene. Det var faktisk hans far som startet bedriften i 1979, mens Kristiansen ble daglig leder for ca. 20 år siden. Til høsten skal jubileet feires!

FOKUS PÅ GOD SERVICE

Inventum Key Kristiansen er, og har alltid vært, «den lille lokale». De har vært tilstede i lokalmiljøet i mange år, og en av de største grunnene til at de har lykkes er deres serviceinnstilling. «Vi hører fra mange kunder at de føler seg sett på en annen måte», forteller Kristiansen. De hjelper kunder med å bruke utstyret på riktig måte og er virkelig en faghandel. Ordet faghandel har gradvis blitt visket ut i Norge i dag, men det er et ord Kristiansen er glad i å bruke. «Det er fortsatt mange som ønsker å kunne gå inn i en butikk, eller ringe og få svar på det de lurer på», forteller han. «Og vi skal være en faghandel. Vi skal kunne produktene våre», understreker han. I god service legger han ikke bare det å hjelpe kundene med å bruke utstyr eller være tilgjengelige til å svare på spørsmål, det er også det at de er villig til å gjøre arbeidsdagen lettere for kundene sine. «Vi leverer og bærer varene inn på lageret til kunden. Vi slipper ikke bare av en pall utenfor kontoret. Vi hjelper kundene våre gjennom hele prosessen», forklarer Kristiansen.

EN SPENNENDE BRANSJE

Grunnen til at Kristiansen liker å jobbe i Inventum Key Kristiansen Kontor-service er at det er en spennende bransje som aldri stopper opp. «Det skjer ting hele tiden, og man blir aldri utlært. Dette er en motivasjon i seg selv», forteller han. Han innrømmer også at han fort hadde gått lei dersom alle dager var like, og han ville i alle fall ikke holdt ut i 30 år. Motivasjonen ligger i alle endringer som skjer, og synes det er moro å mimre tilbake til tiden hvor de solgte skrivemaskiner og se hvor mye som har forandret seg. Kristiansen er også spesielt interessert i temaet ergonomi. Her føler han at de virkelig kan gjøre en forskjell for kunden. Han liker spesielt godt å kunne hjelpe hele arbeidsplasser med flere produkter, som for eksempel hev/senk-pult og ergonomiske kontorstoler. Her får de analysert hele arbeidsstillingen og se på helheten. Det å kunne hjelpe kundene er en viktig motivasjon for både Kristiansen og for Inventum Key Kristiansen Kontor-Service.

Tips på tampen

Hva er ditt beste tips innen kontorrekvisita?

– Mitt beste tips er å kjøpe alt på ett sted. Da har du kun én bestilling og én regning.

Har du noen favorittprodukter innen kontorrekvisita?

– Hva er vel egentlig rekvisita? Det kan jo være et tastatur, IT-utstyr, eller kaffe. Alt glir litt inn i hverandre, og da er det jo veldig mye man kan legge i rekvisitabudsjettet. På den måten kan man jobbe med en helhet for kunden. Og det går egentlig tilbake til mitt første tips, nemlig det å kjøpe alt på ett sted. Forøvrig er mine favorittprodukter alt som har med ergonomi å gjøre. Her kan vi virkelig gjøre en forskjell for kunden.

 

 

Relaterte produkter

Anbefalte saker:

Artikkelbilde

Fem tips for en mer aktiv kontorhverdag

Blir det mye stillesitting på kontoret? Heldigvis kan ...
Hvorfor Vannautomat Pa Jobben Tilgjengelig Vann Blog Banner

Hvorfor vannautomat på jobben?

Kaldt, velsmakende og tilgjengelig vann. Account manager på Østlandet, ...
Generating Growth By Joining Forces

10 tips for en grønnere arbeidsplass

Med alle miljøutfordringer vi står ovenfor er det ...
Notatblokk Kopi

Skriver du for hånd? Det er god hjernetrim!

Godt inne i den digitale tidsalder har håndskriftens ...